ELSEMIEK & BAS

Management BORR

Wij zijn Elsemiek de Vries en Bas Breukers, eigenaren van Restobar BORR. We delen zowel privé als in het werk dezelfde liefde. BORR is ontstaan uit passie voor gastvrijheid en liefde voor heerlijk eten en drinken. Wij hebben er altijd van gedroomd om onze passie voor gastvrijheid om te zetten in een eigen restaurant. Met het najagen van deze droom is BORR ontstaan. Een plek waar eten, drinken en gastvrijheid mensen aan elkaar verbindt. Bij BORR kan jij urenlang tafelen en genieten van goede gesprekken en heerlijke gerechten. Wij zullen onze passie, vakkundigheid en deskundigheid via een ongedwongen sfeer samen laten smelten.

ZUID-EUROPESE KEUKEN

Met Twents karakter | Chefkok Mauro

Bij BORR staat de Zuid-Europese keuken centraal, maar wel verbonden aan het Twentse karakter. Invloeden uit de Italiaanse, Spaanse en Franse keuken proef je daarom terug in al onze gerechten. Bij het kiezen van de juiste ingrediënten zijn smaak en kwaliteit belangrijk. Wij zijn ervan overtuigd dat dit niet ingewikkeld hoeft te zijn. Daarom eet je bij BORR heerlijke gerechten, maar wel in een laagdrempelige sfeer.

SPECIALE GERECHTEN

Lokale Ingrediënten

Wat onze gerechten extra speciaal maakt is het gebruik van lokale ingrediënten. Elk product of ingrediënt wordt met zorg uitgekozen. We zijn nieuwsgierig naar de oorsprong van onze producten, daarom werken we veelal samen met lokale partijen waar vers, lokaal en duurzaam belangrijke kernwaarden zijn.

KOM WERKEN BIJ BORR

Wil jij graag ons team komen versterken? Kom eens langs of neem contact op via: info@restaurantborr.nl