UNIEKE BELEVING

Smaak, perfecte bereiding en een ongedwongen sfeer

Uiteten gaan moet natuurlijk een unieke beleving zijn. Smaak, perfecte bereiding en een ongedwongen sfeer is wat voor ons belangrijk is. Bij BORR bepalen de seizoenen en het lokale aanbod onze ingrediënten. Daarom vind je op onze wisselende kaart verse seizoensgebonden gerechten met invloeden uit de Zuid-Europese keuken, maar wel met een lokaal en Twents karakter! Elk gerecht bij BORR wordt vol passie en aandacht gemaakt. De verse ingrediënten worden zorgvuldig uitgekozen en geproefd door onze chef-kok. Hij voorziet de gerechten van de smaak van BORR en neemt de tijd om ervoor te zorgen dat er een uniek en verrassend gerecht op het bord komt. Onze keuken is voor fijnproevers. Trouwens, vergeet niet onze wijnkaart te ontdekken. Deze kaart is helemaal afgestemd op de kookkunsten van de chef.

VOOR AAN DE BAR

Oesters

Fine Claire oesters | Citroen | 3 stuks
12
Fine Claire oesters | Rode wijnazijn | 3 stuks
13
Fine Claire oesters | Gegratineerd | 3 stuks
14

Gesneden van de Berkel

Plateau | Kaas
18
Plateau | Worst | Ham
18
Plateau | Kaas | Worst | Ham
20

CHEF’S MENU

Menu

4 | Gangen
55
5 | Gangen
65
6 | Gangen
75
Wij serveren een verrassend & smaakvol gangenmenu van onze Chef-kok Mauro.
De avond compleet maken? Neem dan een bijpassend wijnarrangement.

VOORGERECHTEN

Paling

Appelstroop | Limoen | Macadamia
16

Paprika

Passievrucht | Mango | Amandel
13

Pastrami

Honing | Rucola | Walnoot
15

Schelvis

Sinaasappel | Wortel | Wasabi
14

HOOFDGERECHTEN

Mosselen

Orzo | Courgette | Saffraan
27

Hummus

Twentse shiitake | Knolselderij | Shimeij
25

Scholfilet

Broccoli | Venkel | Kappertjes
29

Entrecote

Bospeen | Sjalot | Cognac
30

VOOR ERBIJ

Friet
6
Frisse salade
4

DESSERT

Citroen

Witte Chocolade | Vlierbloesem | Limoncello
14

Perzik

Merengue | Nectarine | Crumble
12

Ananas

Pure chocolade | Munt | Oreo
13