UNIEKE BELEVING

Smaak, perfecte bereiding en een ongedwongen sfeer

Uiteten gaan moet natuurlijk een unieke beleving zijn. Smaak, perfecte bereiding en een ongedwongen sfeer is wat voor ons belangrijk is. Bij BORR bepalen de seizoenen en het lokale aanbod onze ingrediënten. Daarom vind je op onze wisselende kaart verse seizoensgebonden gerechten met invloeden uit de Zuid-Europese keuken, maar wel met een lokaal en Twents karakter! Elk gerecht bij BORR wordt vol passie en aandacht gemaakt. De verse ingrediënten worden zorgvuldig uitgekozen en geproefd door onze chef-kok. Hij voorziet de gerechten van de smaak van BORR en neemt de tijd om ervoor te zorgen dat er een uniek en verrassend gerecht op het bord komt. Onze keuken is voor fijnproevers. Trouwens, vergeet niet onze wijnkaart te ontdekken. Deze kaart is helemaal afgestemd op de kookkunsten van de chef.

VOOR AAN DE BAR

Oesters

Fine Claire oesters | Citroen | Per 3 stuks
11
Fine Claire oesters | Rode wijnazijn | Per 3 stuks
12
Fine Claire oesters | Gegratineerd | Per 3 stuks
13

Fruit de mer

Pescato del giorno | Per 6 stuks
21

Gesneden van de Berkel

Plateau | Kaas
18
Plateau | Worst | Ham
18
Plateau | Kaas | Worst | Ham
20

CHEF’S MENU

Menu

4 | Gangen
49
5 | Gangen
59
6 | Gangen
69

 

Wij serveren een verrassend & smaakvol gangenmenu van onze Chef-kok Mauro.
De avond compleet maken? Neem dan een bijpassend wijnarrangement.

VOORGERECHTEN

Rivierkreeft

Bleekselderij | Little gem | Limoen
12

Paling

Gefermenteerde citroen | Mierikswortel | Komkommer
15

Rode biet

Knolselderij | Aceto | Pompoenpit
10

Iberico

Brioche | Parmezaan | Rozemarijn
14

Steaktartaar

Kataifi | Bieslook | Zwarte olijf
12

TUSSENGERECHTEN

Langoustine

Kreeftenbisque | Nantes wortel | Tramezzini
17

Parelhoen

Polenta | Zwarte knoflook | Jeneverbes
19

Roquefort

Losserse appel | Spinazie | Rinse appelstroop
15

HOOFDGERECHTEN

Fregola

Canadese kreeft | Cherrytomaat | Tuinboon
29

Ribeye van de Green Egg

Pommes duchesse | Bloemkool | Koolrabi
35

Courgette

Andijvie | Aubergine | Artisjok
23

Tonijn

Paella | Mosselen | Paprika
28

Lam

Gekonfijte aardappel | Doperwt | Tijm
33

VOOR ERBIJ

Hijsgemaakte friet | Husselsaus
5
Frisse salade | Groene kruidendressing
4

DESSERT

Omelet Sibérienne

Vanille | Mango | Italiaans schuim
11

Citroen

Sponscake | Vlierbloesem | Leoncello
13

Framboos

Witte chocolade | Bramen | Kletskop
11