UNIEKE BELEVING
Smaak, perfecte bereiding en een ongedwongen sfeer
Uiteten gaan moet natuurlijk een unieke beleving zijn. Smaak, perfecte bereiding en een ongedwongen sfeer is wat voor ons belangrijk is. Bij BORR bepalen de seizoenen en het lokale aanbod onze ingrediënten. Daarom vind je op onze wisselende kaart verse seizoensgebonden gerechten met invloeden uit de Zuid-Europese keuken, maar wel met een lokaal en Twents karakter! Elk gerecht bij BORR wordt vol passie en aandacht gemaakt. De verse ingrediënten worden zorgvuldig uitgekozen en geproefd door onze chef-kok. Hij voorziet de gerechten van de smaak van BORR en neemt de tijd om ervoor te zorgen dat er een uniek en verrassend gerecht op het bord komt. Onze keuken is voor fijnproevers. Trouwens, vergeet niet onze wijnkaart te ontdekken. Deze kaart is helemaal afgestemd op de kookkunsten van de chef.
VOOR AAN DE BAR
Oesters
Fine Claire oesters | Citroen | Per 3 stuks |
11 |
Fine Claire oesters | Rode wijnazijn | Per 3 stuks |
12 |
Fine Claire oesters | Gegratineerd | Per 3 stuks |
13 |
Fruit de mer
Pescato del giorno | Per 6 stuks |
21 |
Gesneden van de Berkel
Plateau | Kaas |
18 |
Plateau | Worst | Ham |
18 |
Plateau | Kaas | Worst | Ham |
20 |
CHEF’S MENU
Menu
4 | Gangen |
49 |
5 | Gangen |
59 |
6 | Gangen |
69 |
Wij serveren een verrassend & smaakvol gangenmenu van onze Chef-kok Mauro.
De avond compleet maken? Neem dan een bijpassend wijnarrangement.
VOORGERECHTEN
Rivierkreeft
Bleekselderij | Little gem | Limoen |
12 |
Paling
Gefermenteerde citroen | Mierikswortel | Komkommer |
15 |
Rode biet
Knolselderij | Aceto | Pompoenpit |
10 |
Iberico
Brioche | Parmezaan | Rozemarijn |
14 |
Steaktartaar
Kataifi | Bieslook | Zwarte olijf |
12 |
TUSSENGERECHTEN
Langoustine
Kreeftenbisque | Nantes wortel | Tramezzini |
17 |
Parelhoen
Polenta | Zwarte knoflook | Jeneverbes |
19 |
Roquefort
Losserse appel | Spinazie | Rinse appelstroop |
15 |
HOOFDGERECHTEN
Fregola
Canadese kreeft | Cherrytomaat | Tuinboon |
29 |
Ribeye van de Green Egg
Pommes duchesse | Bloemkool | Koolrabi |
35 |
Courgette
Andijvie | Aubergine | Artisjok |
23 |
Tonijn
Paella | Mosselen | Paprika |
28 |
Lam
Gekonfijte aardappel | Doperwt | Tijm |
33 |
VOOR ERBIJ
Hijsgemaakte friet | Husselsaus |
5 |
Frisse salade | Groene kruidendressing |
4 |
DESSERT
Omelet Sibérienne
Vanille | Mango | Italiaans schuim |
11 |
Citroen
Sponscake | Vlierbloesem | Leoncello |
13 |
Framboos
Witte chocolade | Bramen | Kletskop |
11 |