UNIEKE BELEVING

Smaak, perfecte bereiding en een ongedwongen sfeer

Uiteten gaan moet natuurlijk een unieke beleving zijn. Smaak, perfecte bereiding en een ongedwongen sfeer is wat voor ons belangrijk is. Bij BORR bepalen de seizoenen en het lokale aanbod onze ingrediënten. Daarom vind je op onze wisselende kaart verse seizoensgebonden gerechten met invloeden uit de Zuid-Europese keuken, maar wel met een lokaal en Twents karakter! Elk gerecht bij BORR wordt vol passie en aandacht gemaakt. De verse ingrediënten worden zorgvuldig uitgekozen en geproefd door onze chef-kok. Hij voorziet de gerechten van de smaak van BORR en neemt de tijd om ervoor te zorgen dat er een uniek en verrassend gerecht op het bord komt. Onze keuken is voor fijnproevers. Trouwens, vergeet niet onze wijnkaart te ontdekken. Deze kaart is helemaal afgestemd op de kookkunsten van de chef.

VOOR AAN DE BAR

Oesters

Fine Claire oesters | Citroen | Per 3 stuks
11
Fine Claire oesters | Rode wijnazijn | Per 3 stuks
12
Fine Claire oesters | Gegratineerd | Per 3 stuks
13

Gesneden van de Berkel

Plateau | Kaas
18
Plateau | Worst | Ham
18
Plateau | Kaas | Worst | Ham
20

CHEF’S MENU

Menu

4 | Gangen
52
5 | Gangen
62
6 | Gangen
72
Wij serveren een verrassend & smaakvol gangenmenu van onze Chef-kok Mauro.
De avond compleet maken? Neem dan een bijpassend wijnarrangement.

VOORGERECHTEN

Burrata

Avocado | Cherrytomaat | Olijf
14

Kalfstartaar

Komkommer | Bieslook | Wilde rijst
16

Mortadella

Rucola | Mozarella | Ciabatta
13

Zeebaars

Rode ui | Limoen | Kervel
15

HOOFDGERECHTEN

Courgette

Aubergine | Antiboise | Parmezaan
25

Ossobuco

Pancetta | Pomodori | Taggiasche olijf
32

Dorade

Bulgur | Groene asperge | Aceto
28

Bavette

Rozenval | Sjalot | Rode wijn
34

VOOR ERBIJ

Friet | Husselsaus
6
Frisse salade | Groene kruidendressing
4

DESSERT

Aardbei

Mascarpone | Witte chocolade | Vlierbloesem
15

Appel

Citroen | Munt | Dragon
13

Kaffir

Yoghurt | Limoen | Bergamot
14