UNIEKE BELEVING
Smaak, perfecte bereiding en een ongedwongen sfeer
Uiteten gaan moet natuurlijk een unieke beleving zijn. Smaak, perfecte bereiding en een ongedwongen sfeer is wat voor ons belangrijk is. Bij BORR bepalen de seizoenen en het lokale aanbod onze ingrediënten. Daarom vind je op onze wisselende kaart verse seizoensgebonden gerechten met invloeden uit de Zuid-Europese keuken, maar wel met een lokaal en Twents karakter! Elk gerecht bij BORR wordt vol passie en aandacht gemaakt. De verse ingrediënten worden zorgvuldig uitgekozen en geproefd door onze chef-kok. Hij voorziet de gerechten van de smaak van BORR en neemt de tijd om ervoor te zorgen dat er een uniek en verrassend gerecht op het bord komt. Onze keuken is voor fijnproevers. Trouwens, vergeet niet onze wijnkaart te ontdekken. Deze kaart is helemaal afgestemd op de kookkunsten van de chef.
VOOR AAN DE BAR
Oesters
Fine Claire oesters | Citroen | 3 stuks |
12 |
Fine Claire oesters | Rode wijnazijn | 3 stuks |
13 |
Fine Claire oesters | Gegratineerd | 3 stuks |
14 |
CHEF’S MENU
Menu
4 | Gangen |
60 |
5 | Gangen |
70 |
6 | Gangen |
80 |
Het menu is uit te breiden met een selectie van kazen 15
De avond compleet maken? Neem dan een bijpassend wijnarrangement
VOORGERECHTEN
Zalm tartaar
Zeekraal | Dashi | Appel |
15 |
Gerookte eendenfilet
Mierikswortel | Venkel | Walnoot |
14 |
Kastanjemousse
Geitenyoghurt | Bleekselderij | Roggebrood |
13 |
Chef’s menu voorgerecht
14 |
HOOFDGERECHTEN
Schelvis
Pastinaak | Gnocchi | Port |
29 |
Entrecote
Jeneverbes | Pommes fondant | Kastanje |
33 |
Ravioli
Linzen | Pompoen | Paddenstoel |
25 |
Chef’s menu hoofdgerecht
33 |
VOOR ERBIJ
Friet |
6 |
Frisse salade |
4 |
DESSERT
Stoofpeer mousse
Kaneel | Witte chocolade | Kletskop |
12 |
Pannacotta mandarijn
Honing | Yoghurt | Kroepoek |
13 |
Chef’s menu dessert
13 |
Selectie van kazen
15 |