UNIEKE BELEVING

Smaak, perfecte bereiding en een ongedwongen sfeer

Uiteten gaan moet natuurlijk een unieke beleving zijn. Smaak, perfecte bereiding en een ongedwongen sfeer is wat voor ons belangrijk is. Bij BORR bepalen de seizoenen en het lokale aanbod onze ingrediënten. Daarom vind je op onze wisselende kaart verse seizoensgebonden gerechten met invloeden uit de Zuid-Europese keuken, maar wel met een lokaal en Twents karakter! Elk gerecht bij BORR wordt vol passie en aandacht gemaakt. De verse ingrediënten worden zorgvuldig uitgekozen en geproefd door onze chef-kok. Hij voorziet de gerechten van de smaak van BORR en neemt de tijd om ervoor te zorgen dat er een uniek en verrassend gerecht op het bord komt. Onze keuken is voor fijnproevers. Trouwens, vergeet niet onze wijnkaart te ontdekken. Deze kaart is helemaal afgestemd op de kookkunsten van de chef.

VOOR AAN DE BAR

Oesters

Fine Claire oesters | Citroen | 3 stuks
12
Fine Claire oesters | Rode wijnazijn | 3 stuks
13
Fine Claire oesters | Gegratineerd | 3 stuks
14

CHEF’S MENU

Menu

4 | Gangen
60
5 | Gangen
70
6 | Gangen
80
Het menu is uit te breiden met een selectie van kazen 15
De avond compleet maken? Neem dan een bijpassend wijnarrangement

VOORGERECHTEN

Zalm tartaar

Zeekraal | Dashi | Appel
15

Gerookte eendenfilet

Mierikswortel | Venkel | Walnoot
14

Kastanjemousse

Geitenyoghurt | Bleekselderij | Roggebrood
13

Chef’s menu voorgerecht

14

HOOFDGERECHTEN

Schelvis

Pastinaak | Gnocchi | Port
29

Entrecote

Jeneverbes | Pommes fondant | Kastanje
33

Ravioli

Linzen | Pompoen | Paddenstoel
25

Chef’s menu hoofdgerecht

33

VOOR ERBIJ

Friet
6
Frisse salade
4

DESSERT

Stoofpeer mousse

Kaneel | Witte chocolade | Kletskop
12

Pannacotta mandarijn

Honing | Yoghurt | Kroepoek
13

Chef’s menu dessert

13

Selectie van kazen

15