UNIEKE BELEVING

Smaak, perfecte bereiding en een ongedwongen sfeer

Uiteten gaan moet natuurlijk een unieke beleving zijn. Smaak, perfecte bereiding en een ongedwongen sfeer is wat voor ons belangrijk is. Bij BORR bepalen de seizoenen en het lokale aanbod onze ingrediënten. Daarom vind je op onze wisselende kaart verse seizoensgebonden gerechten met invloeden uit de Zuid-Europese keuken, maar wel met een lokaal en Twents karakter! Elk gerecht bij BORR wordt vol passie en aandacht gemaakt. De verse ingrediënten worden zorgvuldig uitgekozen en geproefd door onze chef-kok. Hij voorziet de gerechten van de smaak van BORR en neemt de tijd om ervoor te zorgen dat er een uniek en verrassend gerecht op het bord komt. Onze keuken is voor fijnproevers. Trouwens, vergeet niet onze wijnkaart te ontdekken. Deze kaart is helemaal afgestemd op de kookkunsten van de chef.

VOOR AAN DE BAR

Oesters

Fine Claire oesters | Citroen | 3 stuks
12
Fine Claire oesters | Rode wijnazijn | 3 stuks
13
Fine Claire oesters | Gegratineerd | 3 stuks
14

Gesneden van de Berkel

Plateau | Kaas
18
Plateau | Worst | Ham
18
Plateau | Kaas | Worst | Ham
20

CHEF’S MENU

Menu

4 | Gangen
57
5 | Gangen
67
6 | Gangen
77
Het menu is uit te breiden met een selectie van kazen
De avond compleet maken? Neem dan een bijpassend wijnarrangement

VOORGERECHTEN

Pastrami

Komkommer | Mosterdzaad | Pompoenpit
15

Makreel

Asperge | Radijs | Inktvisinkt
14

Kaas cremeux

Quinoa | Rode kool | Duindoornbes
12

Chef’s menu voorgerecht

14

HOOFDGERECHTEN

Roodbaars

Koolrabi | Limoen | Beurre blanc
28

Eend

Ganzenvet aardappel | Babymais | Meloes ui
35

Orzo

Doperwten | Bospeen | Asperge
25

Chef’s menu hoofdgerecht

32

VOOR ERBIJ

Friet
6
Frisse salade
4

DESSERT

Limoenblad mousse

Witte chocolade | Gin tonic | Olijf
13

Perzik panna cotta

Appel | Gember | Crumble
12

Chef’s menu dessert

13